Enkelt og utrolig godt. VANLIGVIS TENKER JEG PÅ FOCACCA SOM ET BRYTEBRØD SOM ER STEKT ILANGPANNE. Det er ingen grunn til å ikkeeksperimentere og finne på nye veier
Klapp ut den ferdighevededeigenslik at den passer tillangpannen eller bruk et kjevle til å kjevle deigentil passende størrelse og hele baksten stekes i en omgang
En enklere måte å bake frokostrundstykker på enn å stå og rulle, her knar du likesågodt hele deigen utover ilangpannen, deler opp med en kniv eller pizzahjul, og brekker bitene fra hverandre når brytebrødet er helt kaldt
Til denne oppskriften på grove brytebrød med kesam trenger du en langpanne dekket med bakepapir,. Ha deigeni en langpanne og trykk den utover med melet hånd slik at den dekker bunnen
Tillangpanneni stekeovnen trenger du. Orker du ikke å trille rundstykker er brytebrødtingen, disse her er "skjært opp" før steking, så du kan bare bryte eller skjære bitene fra hverandre etter steking når de er avkjølt