Ikke fritt for at denne er lagd både to, tre og fem ganger de siste ukene. Når suppen ikke skal kjøres glatt får man ikke like mye gratis og man kommer ikke unna at væsken man bruker får en del å si for sluttresultatet
Det er offisielt slutt på våre tre pér (pølser-pasta-pizza). Hver måned kommer det retter vi ikke har prøvd før, og nye favoritter endre i middagsrekken vår
Personlig er jeg litt for glad i å lage mat til at det frister meg å gjøre dette ofte, men det er jo utrolig enkelt dersom man ikke har god tid eller bare skal lage middag til seg selv en dag - for det er jo uansett ikke noe gøy
Den beste veganesen lager du enkelt selv. Her kan du fint også velge ut et par av smårettene og sette de sammen til en tre- eller femretters, om du vil være litt ekstra fin på det
Ting tar tid er de tre "Tene", og det skal være sikkert og vist, for dette har virkelig tatt mange år før jeg nå endelig har tatt mot til meg å prøve å lage lammerull
Retten trenger litt timing, men er veldig enkel å tilberede. Vanlige hjem har som regel bare en stekeovn -og skal man lage tre retter må tenke på og servere retter som skal tilberedes forskjellige måter -noe i stekeovn, noe kokes i kjele og man kan gjerne servere en dessert som kan lages dagen i forveien eller på formiddagen
Så mye smak i en enkelmiddag. Enkelt, sunt og veldig godt. Da tenker jeg ikke rent fysisk, som reising, trening, og lignende, men det som har skjedd psykisk
Og handler jeg til kjøkkenet foretrekker jeg å bruke penger på ingredienser, av kjøkkenutstyr har jeg ganske sikkert mindre enn en gjennomsnittlig nordmann