Så hvis du vil gjøre det enkelt, kan du jo bytte ut sjokoladekakebunnen med en ferdigmiks, men husk at den hjemmelagde smaken får du bare ved å lage den fra bunnen av
Du kan enkelt lage det selv. Frostingen jeg bruker her er en hvit sjokoladekrem, helt fantastisk god. Tilsett smeltet hvit sjokolade (avkjølt) og kremost, og fortsett å mikse til blandingen er jevn og luftig
da har du enkelt kaffebrød…alltid på lur hvis du får gjester. Dette er en gulrotkake som har litt mer enn kun gulrot i seg…den inneholder blant annet ingefær, eple og mørk sjokolade i tillegg til gulrot
Jeg har lenge lett etter en type sjokoladekake som er så god i seg selv at den trenger minimalt med frostingellerglasur etter steking, og i går fant jeg den endelig
Kakerøra er enkel. Minismultringene blir kjempegode med en sjokoladeglasur laget av smeltet melkefri mørk sjokolade med en skje melkefri margarin og kanskje en skje melis oppi
Ostekremen smaker veldig godt til sjokolade cupcakes og selvfølgelig gulrotmuffins. Men bruk de amerikanske fargene, ellers så blir ikke glasuren så fast i konsistensen
Syns også smaken er bedre enn tidligere smørkremer jeg har prøvd, og man kan enkelt tilsette både kremost/philadelphia, litt smeltet hvit sjokoladeeller aroma/smaksessenser
Først tenkte jeg på en enkelsjokoladekake som jeg kunne testet ut chocolate transfer sheets på. Hakk sjokolade og ha den i en liten bolle før du heller fløten over