En veldig enkel kake å bake, og en veldig god og saftig kake, og den er glutenfri. Jeg har stekt kaken i en rund form, men du kan godt bruke en liten firkantet form og dele kaken i firkanter
Du må bare legge folie rundt formen opplever at de fleste kaker renner ut hvis ikke. Denne kan enkelt lages i glutenfri versjon, da bytter du ut hvetemelet med like mye fint glutenfritt mel/kakemel
Den er enkel med få ingredienser, glutenfri og kan lages dagen i forveien. Den har jeg bakt fast fra jeg flyttet hjemmefra, den er saftig og tung, og dyp og rund på smak
Jeg toppet kaken med en enkel glasur laget av fibersirup clear, kakao og sukrin gold, som jeg bare smakte til (faktisk så minnet glasuren meg litt om sjokade-pålegget
Kaken krever ingen steking, og er relativ enkel å lage. Denne sjokoladekaken er nydelig. Under finner du fremgangsmåten på hvordan du lager sjokoladekake med kokos
Enkel ostekake med sjokolade (uten ost). Glutenfrisjokoladekake uten egg. eks cashewsmør eller peanøttsmør) 1 ss lønnesirup 2 ts vaniljeekstrakt ¼ ts salt Sjokoladeglasur 35 gram kakaopulver 0,6 dl kokosolje, smeltet 0,5 dl lønnesirup Instruksjoner Finn frem en rund springform med ca 15 cm i diameter
Kaken er like enkel å lage som resten av oppskriftene her på sunndessert. Tøm miksen over en i liten rundt springform (gjerne 12 eller 15 cm) og sett den i fryseren i minst 30 minutter. Glutenfrisjokoladekake uten egg 12 eller
Rask, enkel og alltid en suksess på bordet. Skjær rundt kanten med en skarp kniv. Kaken er uten sukker, mel, glutenfri og kan lages melkefri ved å bruke melkefritt smør og sjokolade