Hver gang jeg er på en indisk restaurant, så blir jeg forbauset over hvor mangegjester det er i lokalene, i tillegg kommer de som bare henter mat og tar med hjem
Popcorn, eller popkorn som det visstnok også kan hete, har derfor vært et enkelt valg. Til og med diabetikere kan visstnok spise det uten å frykte blodsukkersvingninger
Så godt så enkelt. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Gratinerte poteter smaker nydelig, og det er en enkel rett å lage hvis du skal servere mattilmange – her hos oss har vi denne potetretten nesten alltid som tilbehør hvis flere er samlet for å grille, til kjøtt og så er den nydelig tilbehørtil fiskeretter
#hverdag #blogg #mat #oppskrift #venner #venninner #jentekveld #fest #snacks #cakepops #frukt. Samtidig kan du lage mange forskjellige slik at gjestene selv kan velge hva slags farge og strøssel de vil ha
Med syltede plommer og is til dessert, har du en enkel, men fantastisk og høstlig tre-retter. Et forslag til middag ved en spesiell anledning som ikke er så altfor komplisert, men som smaker like godt som komplimentene du vil få
Sommermåltidet startet med en frisk salat med syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
Den er ganske rask og enkel å tilberede -og når den er ferdig kan den stå i kjøleskapet frem til servering, men vent med og legge på jordbærene til rett før servering
Sommermåltidet startet med en frisk salat med syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
Ett annet alternativ på nyttårsaften og andre festlige lag kan være enkelfingermat, om dette ikke nødvendigvis er hele serveringen kan det fint serveres som en enkel aperitif mens folk venter på maten