Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var
Når man har gjort hele prosessen et par ganger, så er det også veldig enkelt. Når du har en aktiv surdeig er det enklere å klargjøre den for bakst enn når bakte første gangen
Denne er enkel og grei, er ikke utfordrende og tar heller ikke lange tiden å lage. Den er like god etter en tur i fryseren og slik bakst vet dere jeg liker
Søt bakst, lizm. Ommorgenen satte jeg altså det som skulle bli min første vellykkede gjærdeig. I går deltok jeg og kjæresten min på de årlige “Easter Shenanigans” som først ble satt i gang for tre år siden eller noe, da vi besøkte familien til ei venninne i Salisbury, UK, rundt påsketider
Enkel jordbærsmoothie laget av kokosvann + vann + jordbær + banan. Så tar du det ut i romtemperaturommorgenen (om den da ikke har stått på kjøkkenbenken hele tiden) og så vil deigen være vakkert hevet og frådende til du kommer hjem fra jobb dagen etter
Enkel jordbærsmoothie laget av kokosvann + vann + jordbær + banan. Så tar du det ut i romtemperaturommorgenen (om den da ikke har stått på kjøkkenbenken hele tiden) og så vil deigen være vakkert hevet og frådende til du kommer hjem fra jobb dagen etter
Oppskriften er veldig enkel, jeg er litt usikker på hvor den er fra, men har en mistanke om at den er skrevet av fra enten mormor sin eller farmor sin gamle håndskrevne kokebøker(eller oppskrifter om du vil)