du har nå laget "grunnrøren" men det er nå det blir vannskelig å velge hvilken kake du skal lage. for å få det til anbefaler jeg deg å bruke kjøkkenmaskinen og ikke mixmasteren
Ha sjokolademassen i melblandingen og rør det sammen med en slikkepott til du får en fin blank røre. Resten av røren kan du ha I en form for seg selv eller lage cupcakes
Enrøre to forskjelligekaker. Røren ble lagd av. Rør sjokoladen inn i smøret tilden har smeltet. Jeg har brukt eddik i Pavlova, men ikke i andre kaker, så jeg ble nysgjerrig på hvordan min favoritteddik i Pavlova (bringebæreddik) ville gjøre seg i en sjokoladekake
Enrøre to forskjelligekaker. Røren ble lagd av. Rør sjokoladen inn i smøret tilden har smeltet. Jeg har brukt eddik i Pavlova, men ikke i andre kaker, så jeg ble nysgjerrig på hvordan min favoritteddik i Pavlova (bringebæreddik) ville gjøre seg i en sjokoladekake
Hell røren i langpannen og stek tilen kakepinne kommer ut ren. Glasuren blir stivere i kjøleskapet, men pass på å røre rundt hvis du har den på avkjøling og skal ha den i sprøytepose, så du ikke får klumper, for da blir ikke dekoren så vellykka
Glemte å si at jeg prøver å røre på meg minst en halv time hver dag. Godt nytt år til alle dere som fast eller sporadisk er innom Ginas kjøkken og sånn