Ukens middager er gode gamle og typiske norske måltider. Vi har valgt ut enfiskerett, en knoke suppe, og til slutt en kylling frikasse slik bestemor laget den
Fiskematen ble knallgod, så det gikk ikke utover smaken. Hysen jeg fikk tak i var fire dager gammel, det er egentlig litt for gammelt til å lage fiskemat av forstivelsen i fiskenforsvinnerfort
For å gjøre den litt mer ut av fisken bestemte jeg meg i siste sekund å lage en rekesaus, og som vanlig var dette gjort på få strakser, og det ble veldig godtsammen med fisken
Du kjem garantrt ikkje til å trenge all den røde pestoen til dennefiskeretten, menden passar godt til mykje anna, for eksempel til pastaen eller på brødskiva
Parma Gustibus heter butikken (jeg må forordens skyld nevne at akkurat det er på ingen måte sponset, jeg likte butikken så godt at jeg måtte ta den med her)
Skyv trykkventilen til stengtfor damp. Stikk fire, fem ganger på oversiden av potetene med en gaffel. Bakt potet kan serveres som egen rett med kryddersmør, ost, mais, skinke
Ikke så veldig innovativt, kanskje, men fryktelig godt. Vi er ikke flink nok til å spise fisk ofte nok, Madammen og jeg, men vi er superflinke til å grille, så da bestemte vi oss for å kombinere de to med å grille fisk
Traktkantarell er godt, men gul trompetsopp er nok engod del bedre. squashblomster er et godt følge. Passer til alle typer viltretter og stekte kjøtt og fiskeretter