Dette er en lettvint måte å lage focaccia på, bare husk å røre sammen deigen kvelden før du skal steke den, og det må jeg si, det er den beste focaccia jeg har bakt, så dette komme til å bli en gjenganger
Men når jeg har fått smaken på eltefri bakst så er det så fristende å bruke det i stedet. Jeg har bakt mye forskjellig med denne metoden og har aldri mislykket, hittil har jeg bakt flere forskjellige typer brød, rundstykker og nå altså focaccia
Det er lett å lage i utgangspunktet, men om man lager den eltefri blir det enda enklere. Focaccia kan brukes til tapasbordet, som en god lunsj, tilbehør til middag eller bare som en snacks med litt god pesto om man er litt sulten
I dag skriver jeg om hvordan du kal lage focaccia av den eltefrie deigen. Den eltefrie teknikken på baking har fasinert meg lenge og jeg har laget noen varianter siden jeg for første gang prøvde grytebrød
Derfor er det ikke strengt nødvendig med en eltefri variant. Focaccia er et av de enkleste brødene man kan lage, blant annet fordi det ikke kreves særlig mye elting