1000 g elghakk (kvernet elgkjøtt). 1000 g elghakk (kvernet elgkjøtt). Takket være en svigerfamilie fra Gudbrandsdalen og en veldig generøs svigermor, har vi alltid masse elgeprodukter i fryseren
Har du ikke elghakk. 500g elghakk. 500g elghakk. Tenkte det var på tide med litt middagsmat på bloggen. Vi spiser mye elgkjøtt her i huset og har ennå et godt lager i fryseren fra fjorårets jakt
Viltkjøtt trenger ikke mye smakstilsetning. Det smaker godt med bare salt og pepper. Du kan bruke kvernet kjøtt av elg eller hjort til denne oppskrifta, men kjøttdeig av storfe går ikke
Enkelt og godt, dette hadde vi på lørdag. )800 g grovhakket elgkjøtt200 gram sopp, i biter1 stor løk, finhakket1dl seterrømme2 dl vannsalt og peppersmør til stekingStek kjøttet i smør, legg kjøttet på en tallerken og stek løk og sopp sammen
Idag lagde jeg en av familiens favorittretter - nemlig elghakk. Jeg er så heldig å være datter av en jeger og har fått en del elgkjøtt av han oppover tiden - og selvom elghakk er enkelt i seg selv tok det litt tid før jeg fant den perfekte oppskriften