Denne gangen har jeg laget en oppskrift med elg. Denne gangen var jeg utrolig heldig og fikk tak i entrecote som i alle fall ikke var i nærheten av å være tørr
I de snart tyve årene vi har vært naboer, har jeg sett Dag snike seg rundt i kamuflasjeantrekk for å fange dyrelivet vårt i kameralinsen, komme bærende med store slakt fra jaktturer, og på døren med gaver fra skogsduer til hare og elgslakt
Med grønnsaker levert fra Kolonihagen og en handletur på Bondens marked og Ultra i helgen har jeg satt sammen et økologisk festmåltid med norske råvarer
Gryter er jo en perfekt måte å få brukt mindre møre kjøttstykker på, så planen min er faktisk å grave i fryseren for å finne frem noen av elgstekene som var tilnærmet uspiselige
Elg. I helga var jeg en tur i Mathallen og sjekket ut Bondens butikk for første gang. Det ble både elgkjøtt og svinenakke fra en glad gris (hallo, pulled pork
Villsauribbe med søtpotetmosEntrecote av elg med pastinakk, spinat og kantarellerSjokoladefondant med bringebærisTil rødbetesuppa, tar jeg utgangspunkt i suppa fra forrige innlegg