Ekstra grovt brød enkelt å bake oppskrift oppskrifter

Hjemmesnekkra burger!

Hjemmesnekkra burger!

den høye varmen i starten gir baksten et ekstra løft som gjør de enda mer luftige og gode. En hjemmesnekkra burger være passelig salt, gjerne noen aromater som friske urter og løk og ikke minst en litt markant smak av svart grovt pepper, slik at man kjenner litt "sting" når man tygger
Couscous-salat.

Couscous-salat.

Server med godt brød, urtesmør og pesto - og gjerne med en god olivenolje og balsamico. I tillegg bakte jeg grove baguetter - som også er superenkelt
Eltefritt grovbrød

Eltefritt grovbrød

Jeg liker å betale litt ekstra for å et økologisk kvalitetsmel. Det smaker kjempegodt og er veldig enkeltå lage
Sebastians Kokosmuffins + Lunsjbokstips

Sebastians Kokosmuffins + Lunsjbokstips

Avkjøl, spis og frys ned ekstra. Selv om de alltid har frukt, grønt og snacks med seg i tillegg er brød ganske kjedelig, etter min mening
Couscous-salat.

Couscous-salat.

Server med godt brød, urtesmør og pesto - og gjerne med en god olivenolje og balsamico. I tillegg bakte jeg grove baguetter - som også er superenkelt
Hjemmebakt brød

Hjemmebakt brød

Her finner du fint og grovtbrød, brød uten hvetemel, brød som egner seg spesielt til salater eller supper og brød som er ekstra godt til nistemat

OPPSKRIFT: Svigermors grove rundstykker

Spe gjerne med litt ekstra mel hvis du synes deigen blir for klissete. Når Vesla var yngre var jeg flink til åbakebrød og rundstykker

Grovbrød uten frø

Og med mye elting blir det utviklet litt ekstra varme i bakebollen. Ekstra varme betyr at temperaturen vannet du har opp i være lavere
Eltefritt grovbrød

Eltefritt grovbrød

Ekstra mel til forming av brødet. Du kan derimot erstatte mer hvetemel med grovt mel om du ønsker det. Og utrolig enkelt, selv om det tar litt tid fra man begynner, til brødet er ferdig
Rustikk grovbrød i leirkar

Rustikk grovbrød i leirkar

Å lage brødene i leirkar er egentlig like enkelt som åbake hvilkent som helst brød, men brød i leirkar, leirgryte  eller støpejernsgryte gjør dem ekstra sprø, lekre og smakfulle
Hverdagsbrød "uten alt"

Hverdagsbrød "uten alt"

Min har jeg inntrykk av at trenger litt ekstra tid. Jeg er mer opptatt av smak og at det skal være enkeltåbake, enn av utseende når det gjelder brød