♥ Eggekremen kan brukes som den er som kakefyll, eller has på gjærbakst som skal stekes. Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig
Men hva gjør du med alle eggeplommene som er til overs etter marengsbunnen. Tilslutt, pisk kremfløten og vend kremen inn i den avkjølte eggekremen med en slikkepott
Som dere sikkert har sett så pleier jeg bare å ha bilde av det ferdige "produktet". Vi frøs ned det som var igjen av kaken og tok den fram en god stund senere og da var den enda bedre
Kremen kan både brukes kald eller i retter som skal stekes. Det krever ikke mye tid, men litt tålmodighet og ydmykhet - for blir man for kjepphøy kan kremen lett slå seg vrang
Mild og saftig sjokoladebunn, og kremete mild glasur, som egentlig er en kokt sjokolade-eggekrem. Bryt opp sjokoladen og rør den inn i eggekremen slik at den smelter
Eggekrem. Vær forsiktig så det ikkeblir for varmt slik at kremen sprekker. Du kan piske eggedosis av eggene, i stedet for å stivpiske hvittene,men kaken blir mer luftig med stivpiskede hviter
Eggekrem. Smelt sjokolade i mikro eller vannbad, langsomt så den ikke skiller seg. Kjør mandler i en blender til de blir finere malt, gjerne fortsatt med noen biter som gir tyggemotstand
Eggekrem/vaniljekrem. Jeg bakte kaken som to runde bunner, men om du vil ha firkantet kake kan du bruke en liten langpanne isteden, og skjære bunnen i to like store deler når den er avkjølt
Om du avkjøler eggekremen helt før du har oppi margarinen, og pisker med håndmikser, får du en gul krem som minner mer om en smørkrem, om du har i margarinen mens eggekremen fremeles er lunken, og rører vanlig, blir kremen mørkere gul