Visp egg, bruntsukker og sukker til eggedosis. Bland det tørre og rør det inn i eggedosisen. Del gjerne kaken i to lag og smør litt glasur mellom lagene, dekk kaken med resten av glasuren
Lag eggedosis av eggene og begge typene sukker. Den kan minne litt om gulrotkake i og med at det er kanel i bunnen og glasur med de samme ingrediensene pluss honning
Miks til en luftig eggedosis Tilsett oljen i en tynn stråle mens maskinen fortsatt går. Gulrotkake er populært blant mange, men denne gulrotkaken ble til og med godt tatt imot fra flere som egentlig ikke liker gulrotkake i utgangspunket
Det perfekte medgulrotkake er at den blir så saftig at den holder seg i mange dager (vel. Glasur må være silkemyk og med tydelig sitruspreg - og det må for all del være nok av den
Pisk dette opp til det er luftig som en eggedosis. Den er laget mørk og smakfull medmuscovadosukker. ) Denne gulrotkaken er laget med massevis av godbiter