Denne kaken er veldig enkel å lage, sunn og god. Den skal ikke stekes engang. 4 gulrøtter1,5 dl havregryn (bruk glutenfrie om du ønsker det) 1 dl dadler1/2 dl hasselnøtter1/2 dl rosiner1/2 ts kanelen dryss med kardemommeett dryss med vaniljepulverCreme
Frisk og god ananaspaiBunnen. 7 dl mandler og valnøtter10 dadler3 ss honningen klype saltAnanasfyll. 4 dl cashewnøtter2 dl vann1 avokado (litt mindre om den er stor)2 ss honning1/2 vailjestang1 liten ananas - i biterStart med bunnen
150 g margarin uten melk/salt. 5 dl melk. Smelt smør og bland med melken, skal ha temperatur på ca 37 grader. 1,25 dl sukker. 15 dl hvetemel ca. Bland det tørre, hold igjen litt me… 150 g margarin uten melk. 5 dl melk. 1,25 dl sukker. 15 dl hvetemel ca
Bland sammen det ene egget med kesam og tilsett deretter tørrvarene. Et halvvarmt kakestykke av denne kaken sammen med et iskaldt glass melk kan virkelig anbefales
Han sier at hovedsaken når man vil gå ned i vekt er å unngå energimettet mat med mye fett og sukker. 2 knekkebrød med variert pålegg og mye grønnsaker 3 ganger om dagen i tillegg til middag med rent kjøtt eller fisk, en liten potet,2 ss fullkornsris eller fullkornspasta og så mye grønnsaker man orker. I tillegg 1 teskje plantefett pr. dag til steking og 1,5 dl skummetmelk eller en Yolpait 0/0 3 ganger om dagen og en frukt. 1 egg + 2 eggehviter. 1 egg. 2 eggehviter
Bland alt det tørre og ha i melken, rør inn til en løs deig. 2 1/2 dl hvetemel. 2 ts sukker. 6 dl ris eller havre melk. 2 1/2 dl hvetemel. 2 ts sukker. 6 dl ris eller havre melk
Småkakene er uten sukker og egg, og kan lages melkefri ved å bruke melkefritt smør. Har du ikke cøliaki kan du godt bruke hvetemel eller speltmel i denne oppskriften
Rør smør og sukker hvitt. Sikt deretter potetmel og hvetemel, rør deigen og la den hvile en stund (ca. Jeg baker de sprøeste og tynneste krumkaker som er uten egg og melk
Hva med vafler uten egg og melk på vaffeldagen. Bland rismelk og eplecider eddik sammen i en bolle. Hell rismelkblandingen og oljen i det tørre og bland sammen
Jeg som elsker slike utfordringer kunne ikke annet enn å si ja Jeg prøvde først å lage «sukkerbrød bunnen» med egge erstatning og ellers de ingrediensene jeg pleier å bruke, den ble ikke god
Ha melken i eggeblandingen mens du visper til det er jevnt. Visp eggehvitene til de skummer, ha så i creme de tartar sukker og visp til en fast marengs