Smeltsmøret først, og la det stå å avkjøle seg litt i mens du blander hvetemelet, sukkeret, vaniljesukkeret, kakaoen, natroen og bakepulveret i en stor bolle
Ha eggeplommer, sukker og maisenna i en stålbolle og. Tilsett eggeplommene og pisk de godt inn. sjokoladen i biter og smøret, rør om til sjokoladen er smeltet inn i kremfløten
Pisk eggedosis av egg og sukker. Tilsett siktet mel og bakepulver, rør lett. Sukkerbrød med kakao. Lag en blanding av smør, sukker og mandler og fordel dette på bunnen av formen
Pisk stiv eggedosis av egg og sukker. I tillegg har vi ikke plass til både min og mannens familie inne, så hadde blitt voldsomt mange feiringer rett etter hverandre om vi skulle tatt dem hver for seg
Legg på neste lag, dynk og smør på krem. Pisk eggedosis. Sikt inn mel iblandet kakaovaniljesukker og bakepulver, vend inn med slikkepott,vekselsvis med melk og smeltetsmør
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Bland sjokoladesmøret i eggedosisen. Etter at det første glasurlaget har stivnet, vil det andre glasurlaget legge seg jevnere over hele kaken
Tilsett vekselvis melk og mel, bakepulver og vaniljesukker. 250 g sukker. 3 egg. 250 g hvetemel. 1 ½ ts bakepulver. (1 ts vaniljesukker – ikke i oppskriften). 1 ¼ dl melk (brukte litt mer). + 2-3 ss kakao. 2 former a 1 l, stekes på ca 175 garder i ca 30-40 min Rør smør og sukker hvitt, tilsett 1 egg av gangen, bland godt. Tilsett kakao i ca 1/3 av deigen. 250 g sukker. 3 egg. 250 g hvetemel. 1 ½ ts bakepulver. 1 ts vaniljesukker – ikke i oppskriften). 1 ¼ dl melk (brukte litt mer). 2-3 ss kakao. 30-40 min Rør smør og sukker hvitt, tilsett. 1 egg av gangen, bland godt
Visp egg og sukker til eggedosis. Bland det tørre og ha dette i eggedosisen. Smeltsmør og kok kaffe. gul konditorfarge og kakaopulver til farging av glasuren
pisk egg og sukker til en tykk eggedosis. tilsett smøret i eggedosisen. smeltsmør og tilsett kakao. bland så inn Biola og tilslutt melet, rør til alle klumper er borte