Today is labour day here in Australia so I thought it was an excellent occasion to take my time and make a nice breakfast and EggsBenedict seemed like a natural choice
Klassiska "eggsbenedict" består av bröd med pocherade ägg, hollandaisesås och skinka. Det här är nog inte de snyggaste pocherade ägg du har sett, men jag kan med handen på hjärtat säga att den tillhörande Hollandaise-såsen är den godaste sås jag har smakat
Legg aspargesen over på et kjøkkenpapir slik at de får renne av. Ha litt god olivenolje på stekepannen og la hvitløkskivene få surre til de begynner å få farge, legg i spinaten (knip av grove stilker) og la den få surre sammen med hvitløken til spinaten faller sammen, krydre med litt salt og pepper
Britene serverer det med Hollandaise som EggBenedict, forøvrig en av mine favorittretter. Da jeg nylig var på Ikaria, fikk vi posjerte egg som en av flere retter til lunsj
Ukens blings er inspirert av klassikeren "eggbenedict" her har jeg toastet et stykke brød og toppet det med salat, røkelaks, posjert egg og hollandaise
Den klassiske Cæsar-salaten kombinert med posjert egg. - Nå skal eggene posjeres. - Knekk ett egg oppi en liten kaffekopp eller lignende, dette gjør man for å "samle" egget
Diettmat er det uansett ikke, men himmelsk godt for eksempel til Eggsbenedict (oppskrift her) til helgefrokosten eller bare til å bryte i to med marmelade på og stappe i seg med deilig syltetøy eller marmelade på – helst hjemmelaget (oppskrift)
EggBenedict fra oktobermenyen. Etterhvert økte både lesere og innlegg på bloggen. Blings med fiskekaker, gulrot, stekt løk og remuladeSandwich med kylling og tomatpestoPita med kylling og kantarellSandwich med reker, ingefær, agurk og reddikBringefriskClub sandwichKjøttfri blingsNybakt brød med ekte smørKjøttkaker og rødbeterTomat og mozzarellaRibberull og surkålSylte og grov sennepRibbeblings med rødkål og rosenkålSmørbrød med grov leverposteiBurgerblingsEllers har det jo blitt en god del andre innlegg som remses under
ERKEBRITISK EGGBENEDICT I ART DECO. Ute småregnet det, men idet vi trådde over dørterskelen var lyset fra kobberfargede småbord og sandsteinsvegger nok til å gi oss følelsen av sol og italiensk lidenskap