Hvis man ønsker kan man duppe de ferdigstekte kransekakebunnene i sjokolade før man sprøyter gulkrem på, det gjorde jeg i fjor I år droppet jeg sjokoladen for jeg har innsett at all annen bakst på kakefatet denne julen kommer til å være trukket med sjokolade, så for å få litt variasjon droppet jeg sjokoladen på suksesstoppene i år
Når kremen er kald lager du små topper og dupper de i smeltet sjokolade. Man kan evnt la de stå litt i kjøleskapet først og deretter duppe de i sjokoladen
Når brystene dupper fint i bassenget forbereder du saus, poteter og grønnsaker. Det er den tiden av året hvor kalkun skal serveres…denne store fuglen som veldig ofte ender sine dager som litt for tørr og litt for smakløs
Duppet svinestrimler (kjøpt på bunnpris på onsdager for 19 kroner) først oppi egg, så oppi panerings brødet (pass på å få godt med paneringsbrød på strimlene), så la de oppi den varme stekepannen