Duppe er rett og slett en ganske tykk hvit saus, blandet med stekefettet fra flesket. Husmannskosten bærer preg av at menneskene levde et tøft liv med hardt fysisk arbeid og trengte fet, energirik mat
Server stekte baconstykkermed kokte poteter, kålrabistappe og den hvite sausen. Jeg hadde dårlig tid og måtte koke kålrabien litt "hardt"Da passet det godt med dette lokket fra Kochblume,som ikke lar noe koke over
Duppe er rett og slett en ganske tykk hvit saus, blandet med stekefettet fra flesket. Flesk er flesk, det blir brukt både sideflesk og bacon og duppen lages på ulike måter fra hjem til hjem
Duppe er rett og slett en ganske tykk hvit saus, blandet med stekefettet fra flesket. Flesk er flesk, det blir brukt både sideflesk og bacon og duppen lages på ulike måter fra hjem til hjem
Etter noen timer med kaffe og mat fant jeg ut det var best å gå tur med Bonnie. Men etter å ha stoppet småspisingen en halvtime,fikk jeg jammen posjert noen kyllingbryst,stekt litt bacon,og brukt opp litt aioli og foccaciabrød fra onsdagen
Server med herlig, stekt bacon til. Skrell og riv potetene, og bland godt sammen med mel og salt. Duppe. Legg litt sirup på en halv skive brunost og brett inn kantene, lag en ball rundt ostestykket med potetmassen
en bolle av potet, mel, salt og vann, av og til fylt med fleskebiter og servert med sirup, duppe, stekt flesk, kålrabibiter, kålrabistappe eller saltkjøtt ved siden av
Et tips kan være å duppe skjeen i kaldt vann før hver bolle, så den ikke setter seg fast. Siden mamma oppdaterer litt i rykk og napp (jobber med å få henne til å oppdatere oftere) så tenkte jeg at jeg skulle låne bloggen litt
Stekt salt flesk (utvannet), litt vossakorv, brokkoli og duppe. (tykk hvit saus laget av fløte og egg)Stekt kyllingfile,sopp, små tomater, salat og Purreløkstuing med fløte