Drikke til spekemat oppskrifter

Rustikke ostefat og litt spekemat

Rustikke ostefat og litt spekemat

Nyt gjerne god drikke ved siden av, skal du ha vin, kan det være lurt å velge en som passer til de ostetypene du har mest av på fatet
Men hva kan jeg spise?

Men hva kan jeg spise?

DRIKKE. Jeg har fått noen forespørsler om innlegg i det siste, blant annet om en guide til nyttige basisvarer, og om hvorfor jeg velger naturlig sminke og hudpleieprodukter
Brød med øl og honning

Brød med øl og honning

likte noe særlig å drikke. i skiver og server gjerne tilspekematen i stedet for flatbrød. fryktelig lenge siden jeg har bakt brød, og det var deilig å stå til albuene i

Prosjekt: Fire uker uten sukker

Jeg skal likevel prøve å minke litt på dette sukkeret også, rett og slett fordi kroppen min ikke er så glad i mat eller drikke som får blodsukkeret mitt til å skyte i været

Spleiselag er supert til 17. mai-selskapet

I tillegg tar alle med seg det de selv ønsker å drikketil selskapet. Spekemat med asparges. Alle tar med et par tre-retter til koldtbordet, og alle tar med kaker

Morsmelk- Den ultimate supermaten for barn!

Min lille liker også å drikke av teen. Din brystmelk er designet akkurat for ditt barn, med tilpasset mengde protein, fett, vitaminer og mineraler etterhvert som den vokser

HISTORIE I HVER BIT

Hva drikker vi til. Drikke. Kanskje skal du servere noen biter spekemattil gjestene som aperitif. Hvem vet hva det kan føre til

Review – Sjoa Rafting

MAT OG DRIKKE – Sjoa rafting satser på å ha alt man trenger samlet på et sted, og det har de virkelig klart

Sjarmerende naken-prosecco med personlighet

Vinen er nydelig både som aperitiff og til fingermat, koldtbord, tapas, forretter med sjømat og ikke minst italiensk antipasti med spekemat, ost, grillede grønnsaker, oliven og sopp

PÅ KAFE MED BABY OG BARNEVOGN (OSLO)

Nå er det ikke sånn at det er livsviktig for meg å drikke latte på kafe, men å ha et slags sosialt liv, komme seg ut, hadde stor betydning for meg i mammapermen
Gås og and er ikke rødt kjøtt

Gås og and er ikke rødt kjøtt

I Gascogne, i det sydvestlige Frankrike, regionen hvor det drikkes mest vin, og det meste stekes i gåse eller andefett, har de færrest hjerte/karsykdommer i den vestlige verden