Dressingtilfiskekaker (og egentlig alt av fisk, kjøtt og kylling som er stekt eller grillet). Dersom du har tid kan dressingen stå og godgjøre seg i kjøleskapet noen timer (gjerne til og med over natten)
Bland sammen alle ingrediensene tildressingen og smak til med karri, bruk kapers hvis du har, mitt kapersglass var tomt i dag, men det setter en ekstra spiss på dressingen
Bland olivenolje med sitronsaft og salt for en sunn og god dressing. Da jeg flyttet til Hellas var det mye mat jeg savnet fra Norge, blant annet fiskekaker
Lag gjerne en dressing av lettrømme eller kesam til å servere ved siden av. Aller helst skulle det vært hjemmelagde fiskekaker, men av og til må man "jukse" litt, og dette her var riktig så gode fiskekaker
Rør gjerne samen en liten dressing med tre deler aioli og en del rømme. Det er ikke alltid tiden strekker til og da er det helt innenfor å «jukse» litt
Ha i alle ingrediensane tildressingen. Potet- og grønkålsalat med sennepsdressing. Lune, nysteikte sildekaker med ein like lun potet- og grønkålsalat hever desse rimelege råvarene til eit aldri så lite luksusmåltid