Raclette – det kan gjøres veldig enkelt med bare litt ost, grønnsaker og dip, eller med forskjellige sauser til kjøttbiter, fisk eller skalldyr som stekes oppå raclettejernet
Hvis du trykker deg inn på Sushi i menybaren til høyre, så vil du få flere tips tildip'er. Dypp de gjerne i forskjellige dip'er eller spis de som de er
Serveres med dip. Kjøles av og serveres til de friske thairullene. Men hovedsaken er at de skal være friske og at innholdet av kjøtt, fisk eller skalldyr ikke skal dominere
Hvitløk er en selvfølge i aioli, skordalia, rouille, pesto, tzatziki og flere andre sauser og diper. Den sterke smaken gir en eksotisk karakter til fisk, skalldyr, kjøtt gryter, eggeretter m m
Tilsett i supper og dip for ekstra dybde i smaken. Lag “ostedipp”. Inneholder ikke salt, stivelse, hvete, gluten, mais, soya, melk, egg, skalldyr eller konserveringsmiddel