Deviledeggs och coleslaw. Recept deviledeggs. Lördag min vän, lördag. Jag fortsätter med mitt frukosttema, och idag har jag landat på ett av mina absoluta favoritrecept
Idag körde jag på en ganska mild variant, men du ska inte vara rädd för att köra i lite chili i röran, det finns en anledning till att det kallas "deviledeggs"
Her er en link til deviledeggs. Denne lille fingermaten som på engelsk heter deviledeggs smakte jeg for første gang da jeg bodde i USA, jeg har gått rundt og ment at detter er litt 70 talls mat, men det viser seg at fylte egg som dette går helt tilbake til romertiden. Årsaken til at det heter deviled/djevelsk er at de ble ansett som sterke pga sennepen en gang på 1800 eller 1900 tallet en gang. com for flere oppskrifter 1800 eller
A starter recipe from “Recipes the Modern Pabst-ett Way” published by Pabst Corporation in 1931. Pabst-ett was a cheese prodused by Pabst brewery during Prohibition
Jeg elsker "deviledeggs", ja jeg elsker mye forskjellig mat og er rett og slett et matvrak. Siden jeg er glad i disse fylte eggene tenkte jeg at en Deviled Egg Tonnato kunne vært morsom å forsøke se på
Det er en enkel fylt eggoppskrift (deviledeggs) med øyne av svart oliven og nebb av gulrot. It's a basic deviled egg recipe where the filling has been put inside and decorated with pieces of black olive and a carrot beak