Dette trenger du i tillegg til vanlig kjøkkenutstyr. Siden jeg har prolaps i ryggen og ikke orker å gjøre så mye av gangen så var dette et bra prosjekt å bruke hele dagen på
På dette tidspunktet kan det også være en ide å legge kjøttkverna i frysen ( du ønsker å holde denne så kald som mulig)Mens du venter på at tiden skal gå kandu gjøre klar kjøkkenet
Om du er så heldig at du har en kjøttkverndukanlage lammekjøttdeig av, eller finner lammekjøttdeig på butikken, så er dette å foretrekke for smakes skyld
Dette gjer du for å hindre luftlommer i pølsa, som er groplass for uønskte bakteriar. Men på eit eller anna tidspunkt fekk eg smaken på den italiensk-inspirerte variantane – som du fint kanlage sjølv, dersom du har tilgang til ei god kjøkkenmaskin og ein eigna tørkeplass
Del dette. Oppskriften er til en stor brødform, så dukan fryse ned porsjoner. Begynn med de største hullene i kjøttkvernen, og vær obs på at spesielt bacon kan trevle seg rundt hullene, så alt stopper opp
Dette gjer du for å hindre luftlommer i pølsa, som er groplass for uønskte bakteriar. Blir det tørrare enn dette, vil spekepølsene tørke for fort, og får ei hard hinne
Det kan en hamburger fortsatt være. Best blir den likevel om dulager den hjemme. ) Men det er viktig å være litt påpasselig med hva slags kvernet kjøtt du kjøper
Del dette. Og så kandu selvsagt leke deg med å bytte ut svinenakken med lam, vilt eller storfe. Dukan få dem lange og tynne, stutte og kraftfulle, hotte eller raffinerte