Du finner denne kaken i mange varianter HER på Detsøteliv. Jo det er Pavlova såklart. Det er kanskje ikke så rart at jeg fikk lyst på champagne og jordbær mens jeg holdt på
♥ Se også Skumkake, Kokosbollekake og Rosa skumhjerte her på Detsøteliv. Mest mulig av flaten på kakefatet skal være dekket med kokos - dette er for å forhindre at skummet setter seg fast i fatet
Det er viktig at bananene er godt modne og søte for at det skal bli god smak på kaken. Dette er en søt og myk formkake med nydelige smaker av banan, pekannøtter, vanilje og lønnesirup
Dette er en selvkomponert cheesecake som jeg synes ble ganske så vellykket. Du kan vinne dette syltetøyet fra Stonewall Kitchen om du legger igjen en kommentar på dette innlegget før mandag kveld
Dette er en stor Festpavlova som stekes i langpanne. ) Marengskaken vil flyte littegrann utover under stekingen, så det er lurt å ikke legge marengsen i et for tynt lag
Enda bedre blir det om du også inkluderer noen biter vannmelon. Se også Pavlova med råkrem og bær. Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet
Dette er muffins som skal være bløte og konfektaktige i konsistensen. Ha dette så i eggeblandingen. De vil da fortsatt virke litt bløte i midten, og det er slik de skal være
♥ Denne kaken er laget etter samme oppskrift som Gulrotkake i biter her på Detsøteliv. Så tar du den ut av fryseren og pynter den kvelden før servering (det går fint å pynte kaken mens den er frossen) og lar den tine i kjøleskapet til dagen etter