Det søte liv pavlova oppskrifter

Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Detsøteliv. Det er imidlertid intet i veien for å lage en større versjon
Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova med sitronkrem og bær

gangen jeg bruker denne oppskrifter og begge gangene skjer det at pavlova en ser fyldig og høy ut inni ovnen
Pavlova med jordbær- og champagnekrem

Pavlova med jordbær- og champagnekrem

Du finner denne kaken i mange varianter HER på Detsøteliv. Jo det er Pavlova såklart. Det er kanskje ikke så rart at jeg fikk lyst på champagne og jordbær mens jeg holdt på
Skumkake til 17. mai!

Skumkake til 17. mai!

♥ Se også Skumkake, Kokosbollekake og Rosa skumhjerte her på Detsøteliv. Mest mulig av flaten på kakefatet skal være dekket med kokos - dette er for å forhindre at skummet setter seg fast i fatet
Vaniljefromasjkake med bringebær

Vaniljefromasjkake med bringebær

Endelig er det tid for den vakreste tiden på året. Kombinasjonen mandler, luftig vaniljefromasj og søte, røde bringebær er aldeles nydelig
Bananbrød med pekannøtter og lønnesirupkrem

Bananbrød med pekannøtter og lønnesirupkrem

Det er viktig at bananene er godt modne og søte for at det skal bli god smak på kaken. Dette er en søt og myk formkake med nydelige smaker av banan, pekannøtter, vanilje og lønnesirup
Wild Blueberry Cheesecake

Wild Blueberry Cheesecake

Dette er en selvkomponert cheesecake som jeg synes ble ganske så vellykket. Du kan vinne dette syltetøyet fra Stonewall Kitchen om du legger igjen en kommentar på dette innlegget før mandag kveld
Råkrem

Råkrem

Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet. Søte grunnoppskrifterTypisk norsk
Sjokoladepavlova til 17. mai!

Sjokoladepavlova til 17. mai!

Dette er en stor Festpavlova som stekes i langpanne. ) Marengskaken vil flyte littegrann utover under stekingen, så det er lurt å ikke legge marengsen i et for tynt lag
Marengs til 17. mai

Marengs til 17. mai

Her har du noen nydelige marengs som det går fint å lage i siste liten. Søte grunnoppskrifterSøtt og sunt
Zuppa inglese

Zuppa inglese

Personlig er jeg veldig glad i kaffe/Amaretto, men det forutsetter at du liker mandelsmaken fra Amarettolikøren
Råkrem med vannmelon og bær

Råkrem med vannmelon og bær

Enda bedre blir det om du også inkluderer noen biter vannmelon. Se også Pavlova med råkrem og bær. Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet
Marengsiskake til 17. mai!

Marengsiskake til 17. mai!

Det gjør at marengsen ikke blir helt tørr, men beholder en bløt kjerne også etter at marengsbunnen er stekt
Konfektmuffins med sjokoladeglasur

Konfektmuffins med sjokoladeglasur

Dette er muffins som skal være bløte og konfektaktige i konsistensen. Ha dette så i eggeblandingen. De vil da fortsatt virke litt bløte i midten, og det er slik de skal være
Skolebrød til 17. mai

Skolebrød til 17. mai

Jeg lagde hjemmelaget eggekrem som fyll denne gangen, men det går også fint med ferdigkjøpt eller hjemmelaget vaniljekrem
Gulrotkake til 17. mai!

Gulrotkake til 17. mai!

♥ Denne kaken er laget etter samme oppskrift som Gulrotkake i biter her på Detsøteliv. Så tar du den ut av fryseren og pynter den kvelden før servering (det går fint å pynte kaken mens den er frossen) og lar den tine i kjøleskapet til dagen etter
Pavlova med jordbær og kiwi

Pavlova med jordbær og kiwi

Oppskriften er hentet fra Detsøteliv. En av dem var Pavlova med jordbær og kiwi. Til 1 Pavlova kake trenger du