Men den oppskriften fant vi ikke i farten, så denne gangen brukte jeg en oppskrift fra detsøteliv som utgangspunkt, og gjorde den om til gluten- og melkefri
Eplekaker kan jo varieres i det uendelige og du finner mange, mange varianter her på Detsøteliv. oktober feires epledagen, og derfor må det så klart bli eplekake på bloggen her i dag
♥ Vaniljesauskake er en veldig populær kake her på Detsøteliv og kan varieres på mange måter. Ha vaniljesaus, smør og sukker i en kjele og varm opp på middels varme under omrøring til smøret har smeltet og alt er godt blandet
Sikt i det tørre og bland deigen godt sammen. Formkaker. Hva med å lage en litt ny variant av den tradisjonelle eplekaken ved å bytte ut eplene med pærer
Som kladdkaker flest, skal deigen til denne kaken bare røres lett sammen, og kaken skal stekes akkurat nok til at den blir såvidt gjennomstekt, men slik at den fortsatt er litt bløt og "kladdete"
Ferske aprikoser og plommer avgir en del fruktsaft under stekingen som gjør kaken bløtere, så derfor trenger kaken litt lenger steketid enn det som er vanlig for eksempel med en eplekake
Oppskriften på denne nydelige dessertgratengen kommer her på Detsøteliv i morgen. Ha dette i matfløten og ha deretter hele vaniljestangen oppi fløten også
Kaken ligner på en eplekake av utseende, og fremgangsmåten er også omtrent den samme, bortsett selvfølgelig fra at du bruker nektarinbåter i stedet for eplebåter
I oppskriften fra "detsøteliv" er ostekremen smurt utover hele kaken,men siden vi har unger i hus som ikke er så glad i slik krem,ble den servert ved siden av