Men den oppskriften fant vi ikke i farten, så denne gangen brukte jeg en oppskrift fra detsøteliv som utgangspunkt, og gjorde den om til gluten- og melkefri
Eplekaker kan jo varieres i det uendelige og du finner mange, mange varianter her på Detsøteliv. oktober feires epledagen, og derfor må det så klart bli eplekake på bloggen her i dag
♥ Vaniljesauskake er en veldig populær kake her på Detsøteliv og kan varieres på mange måter. Ha vaniljesaus, smør og sukker i en kjele og varm opp på middels varme under omrøring til smøret har smeltet og alt er godt blandet
Det går i nydelige eplekaker på alle bakeblogger for tiden (også hos meg, se gårsdagens nydelige oppskrift på Enkel eplekake ), men hva med å prøve en deilig dessert med epler
Som kladdkaker flest, skal deigen til denne kaken bare røres lett sammen, og kaken skal stekes akkurat nok til at den blir såvidt gjennomstekt, men slik at den fortsatt er litt bløt og "kladdete"
Ferske aprikoser og plommer avgir en del fruktsaft under stekingen som gjør kaken bløtere, så derfor trenger kaken litt lenger steketid enn det som er vanlig for eksempel med en eplekake