) Jeg var en tur innom forlaget Cappelen Damm i dag for å avtale nærmere opplegget for boklanseringen av min nye bok "Detsøteliv - Kaker for enhver smak"
Nystekte rosinboller er akkurat det man trenger i dette fine, kalde vinterværet. Dette tar en stund, men tiden gjør at rosinene kommer til å trekke til seg væske og bli store og myke
Jeg har laget kaken i et par varianter tidligere her på Detsøteliv. Har du tips til hva jeg bør få med meg her i Florida, send meg gjerne mail om det til kristine@detsoteliv
Det er viktig at bananene er godt modne og søte for at det skal bli god smak på kaken. Dette er en søt og myk formkake med nydelige smaker av banan, pekannøtter, vanilje og lønnesirup
Det er tid for plommer. Det ga kjempegodt syltetøy i fire ulike fargenyanser. Avkjøl plommesyltetøyet litt før du har det på rent, varmt syltetøyglass (eller syltetøyskål hvis du vil servere det med en gang)
Dette er en virklig deilig banankake med hakket sjokolade og valnøtter. Når det er høst og litt kjøligere i lufta, er det nydelig med varme, lune kaker, og gjerne kaker laget med frukt, sjokolade, nøtter og havre
Formkaken stekes i brødform, derfor har jeg kalt kaken for "sjokolade- og bananbrød", men når du skjærer opp denne kaken, er det lite som ligner på de vanlige grovbrødskivene