Den er et godt alternativ til fruktsalat på nyttårsaften, og du kan bruke både friske og frosnebær. I dag har vi laget en dessert som på mange måter smakte litt jul
Bruker du frosnebær bør du tine de før du skal lage til desserten. Idag vil vi dele med dere en oppskrift på en deilig og frisk dessertmed knuste kjeks, vispet krem og kremost toppet medbær
Rene desserten dette her, og smaken av sjokolade er virkelig magisk. Miks alt sammen i en blender og topp det hele medbær, nøtter, kokos, rosiner, frukt eller hva du enn måtte finne i skapene på kjøkkenet
(Det går også fint å pynte medfrosnebær, eller hermetisk frukt for den saks skyld. Jeg fyller gjerne rullekaken med moste jordbær som jeg blander med revet eple
Pynt eventuelt hver dessertmed noen hele, ferske bjørnebær. Bør testes med vaniljeis, og er også kjempegod som dessertsaus til blant annet sjokoladefondant og andre sjokoladekaker