I dag hadde jeg overhode ikke tenkt til å prioritere blogging, men jeg måtte bare finne fram pc'n etter å ha laget en dessertsom er noe av det bedre jeg har spist på lenge
Du kan også lage en stor pai til dessertog bruke hele deigen til det. Jeg elsker mince pies, og vanligvis kjøper jeg medmegmincemeat på glass fra Marks and Spencers i Oslo eller de få gangene jeg er så heldig å få besøke de britiske øyene hvor jeg tilbragte noen år i ungdommen
En vitaminrikog frisk dessert til påske. Dagens dessert er noe så enkelt som en fruktsalat. Fruktsalat er proppfull av vitaminerog kan nytes med god samvittighet
Enklere dessert skal du lete lenge etter. Hvis du vil ha litt mer fancy gele annbefaler jeg å kutte appelsiner i to, ta ut innmatenog helle gele blandingen i halvdelene
Den er god sammenmed ost ogdesserter, menogsåmed fet mat. Dette er kjempegodt tilbehør til ostebordet, men passer også godt på fete ting som for eksempel gåselever
Eple- og tegeléen er perfekt til ost, til tilslørte bondepiker (eller julepiker, med julekakerestar i desserten) eller som tilbehør til roastbiffen samanmed litt sylta løk
En mer perfekt dessert for sommeren skal en lete lenge etter. Hvis du bruker bananer, epler eller annen frukt som blir fort brun, må du passe på at de blir ordentlig dekket av sukkerlaken med en gang
Dessert – Dobbel banan-is medkaramellog sjokostrø. Vente-på-dessert-måltid – Oppskåret frukt. Regn og trist vær, men desto hyggeligere å være inne med de man er glad i
Dette passer kjempegodt til frokost, mensogsåsomdessert eller en liten kvelds-snack. Dessert. Når det kommer til fruktsalaten, velger du de fruktene du liker, jeg brukte det som var vanlig og kanskje ikke så veldig spennende