Bruker du frosnebær bør du tine de før du skal lage til desserten. Idag vil vi dele med dere en oppskrift på en deilig og frisk dessert med knuste kjeks, vispet krem og kremost toppet med bær
Rene desserten dette her, og smaken av sjokolade er virkelig magisk. Helgen har bestått av fotball og atter fotball, men det er kjempe stas å følge opp gutta på noe av det kuleste de vet om
Pensle eventuelt med litt kaldt vann på pakepapiret før du trekker det av kaken. (Det går også fint å pynte med frosnebær, eller hermetisk frukt for den saks skyld
♥ Som vaniljekrem kan du enten bruke hjemmelaget eller ferdigkjøpt. Bruker du hermetiske moreller, bør de renne godt av seg før du legger dem på vaniljekremen
Denne er virkelig god, og en klar vinner til dessert hvis du vil imponere. Spar noen til pynt) Man kan fint bruke frosnebær, men husk at de da må være romtemperert før de blandes inn i kremen
♥ Du kan lage bringebærcoulis og tilsvarende dessertsauserav alle salgs bær. Se i kategorien Puddinger under Desserter her på Det søte liv, så vil du finne mange andre varianter av panna cotta også