Potetkaker med sopp- og løkfyll, å herremin altså. Potetkaker med sopp og løk – oppskrift. Kutt løk og sopp i små biter og stek i panne på middels varme til alt er mykt
Paien jeg deler med dere i dag spiste jeg for en liten stund tilbake og er veldig god. Bunnen er laget glutenfri og er toppet med pesto, løk og sjampinjong
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Følg Just Another Food Story på Instagram for flere daglig bilder på @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Kutt først løken i to og skjær halvdelene i skiver. På Pernilla Elmquists matblogg fant jeg det jeg lette etter og en oppskrift på syltet hel rød løk som jeg fattet interesse for
Kutt opp løk og hvitløk i små biter og surr i en stekepanne med ca. 800 g kokte kikerter, 2 bokser, 1 finhakket løk, 2-4 fedd hvitløk, finhakket, 2 ts malt spisskummen, 2 ts knuste korianderfrø, 1/4 ts kajennepepper eller 1/2 finhakket rød chili, 2 håndfuller hakket flatpersille, eventuelt like deler persille og koriander, 1 ss sammalt hvete, 1 dl vann, salt, olje til steking. 1 finhakket løk. 2-4 fedd hvitløk
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Jeg hadde lyst å øve på å dele opp høna/skjære ut brystfileter, lår og vinger. Vi skar feil og endte med å dele den litt tilfeldig opp (som man fint kan gjøre når man koker kraft) for så å putte den i gryta og koke kraft etter oppskrifta under
en del sukker, to deler eddik og tre deler vann som kokes opp og avkjøles litt. Aquavitgravet reinsdyrfilet med syltet løk, rosenkål, tyttebærgele og soppkrem
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)MerClick to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Begynn med å skjære opp løken, og stek den med margarin i middels varme til løken blir brun. 1-2 løk skåret i ringer. Fisken kan du dele i 2-3 biter, og la den trekke i kokt vann med litt koksalt i cirka 8 minutter. Om du ønsker å steke den, er det også deilig å bare legge torsken sammen med løken og steke 10 minutter. 1-2 løk skåret i ringer
-Løkendeles i skiver, og haes i en stekepanne. Smaken av de søte saltede crispy ertene, den bitre ruccolaen, myk tørket fiken og karamellisert løk var fantastisk sammen