En god sammensatt middag, men det er i hovedsak tilbehøret eg ønsker å dele. ) #druesalat #oppskrift #lindastuhaug #purreogdruesalat #sunnerealternativ #kesam #tilbehørtilsvin #indrefiletavsvin #hasselbaktepoteter #middag #helgemiddag #middagstips #sunnmat #matblogg
Del på Facebook (Opens in new window)Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Klikk for å e-poste dette til en venn (Opens in new window)MerKlikk for å skrive ut (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Klikk for å dele på StumbleUpon (Opens in new window)Klikk for å dele på Tumblr (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
Varianten jeg har laget er basert på indrefilèt (mignongsiden, den tynne delen av filèten). Gernselinjene mellom disse rettene er uklare, da köfte kan være alt fra kjøttboller til flate skiver av kjøttdeig som serveres i brød på samme måte som en hamburger
I dag tenkte jeg å dele en oppskrift på noe du kan servere hvis du har gjester i jula. Når kjøttet er ferdig tar du det ut og lar det hvile før du skjærer det iskiver
Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Lik dette. Ioppskriften har jeg brukt indrefilet av svin, men den kan gjerne byttes ut med kylling om det er ønskelig
Imatlagingens hete innspurt (det er ikkealltidlike lett å time alt…), glemte jeg å ta bilde av den ferdige maten til dette innlegget, men oppskriften på urtesmøret og stuffingen skal jeg allikveldele med dere
Her er ryggdelen som blir frest brun i stekepannen. Som du ser liggerindrefileten lags ryggraden her. Mange sverger til lammelår i påsken, men et meget godt alternativ er lammecarre
Jeg lager mat etter innfallsmetoden- vil jeg ha helstekt indrefilet på mandag lager jeg det. Skrell eplene, ta ut kjernene skjær først skiver av eplene del så dissei to
Jeg vildeleforskningsresultater, næringstabeller og alt som er å vite om lever. Inuittene kaster indrefiletentil hundene og mesker seg med levreren og annen innmat
Del squashen i to på langs og kutt i tynne halve skiver og legg de i en stor bolle. Det var i Korean Town NYC da vifikk smake på en av de mest kjente og kjære rettene, «Bibimbap», for aller første gang
Vi brukte små indrefileter av kylling og brukte hele. Vi er tilbakeiferiemodus. Deilig. Vi har et hav av planer, men får sikkertikke gjort mer enn en brøkdel av dem