Del hummeren i to på langs, ved å legge hummeren flat med ryggen opp, bruke en skarp kniv og stikk den inn der hodet begynner og del hodet på langs, så deler du resten av hummeren langsetter
Når hummeren er avkjølt deler du den i to ved å legge den på ryggen og fører en stor og skarp kniv fra midten og ut mot halespissen, og deretter fra midten og fremover mot hodet
Her kan du dele innlegget med andre. norsk hummer. Hodeinnholdet minus paven er utrolig smakfullt. Del alle scampiene på langs, og ta ut paven og den sorte strengen
De små er deilige bare å dele på langs, fjerne paven og dampe et par – tre minutter. norsk hummer. Og det fine med de store er at du kan spise alt unntatt paven og skallet så å si, også kloinnholdet
De små er deilige bare å dele på langs, fjerne paven og dampe et par – tre minutter. Dansk jomfruhummer, altså scampi, tilberedt sammen med flotte store kamskjell og servert med en deilig dansk hvitvin i den koselige byen Lønstrup, en halvtimes tid syd for Skagen