Dele hummer paven oppskrifter

Gratinert hummer

Gratinert hummer

Del hummeren i to på langs, ved å legge hummeren flat med ryggen opp, bruke en skarp kniv og stikk den inn der hodet begynner og del hodet på langs, så deler du resten av hummeren langsetter
Mindre hummer i år sies det!

Mindre hummer i år sies det!

sett kniven mot haledelen og del hodet i to. Del hummeren i to og fjern paven. Du ser paven som en mørk flekk til høyre i hodet
Hummer med frisk mangosalat og trøffelaioli

Hummer med frisk mangosalat og trøffelaioli

Når hummeren er avkjølt deler du den i to ved å legge den på ryggen og fører en stor og skarp kniv fra midten og ut mot halespissen, og deretter fra midten og fremover mot hodet
Bærekraftig scampi? Norsk tull!

Bærekraftig scampi? Norsk tull!

Her kan du dele innlegget med andre. norsk hummer. Hodeinnholdet minus paven er utrolig smakfullt. Del alle scampiene på langs, og ta ut paven og den sorte strengen
Sjøkreps skritt for skritt. In som aldri før!

Sjøkreps skritt for skritt. In som aldri før!

De små er deilige bare å dele på langs, fjerne paven og dampe et par – tre minutter. norsk hummer. Og det fine med de store er at du kan spise alt unntatt paven og skallet så å si, også kloinnholdet
Doblet hummerfangstene!

Doblet hummerfangstene!

ned gjennom skallet til du har delt halen i to like deler. Del hummeren i to og fjern paven. Du ser paven som en mørk flekk til høyre i hodet
Scampi på tysk, med deilig oppskrift!

Scampi på tysk, med deilig oppskrift!

Får du bare tak i små scampi, deler du dem på langs, tar ut paven og damper dem. De frykter sine høyere inntekter ved å opprettholde svindelen
Den perfekte lørdagsmenyen

Den perfekte lørdagsmenyen

Kokt hummerdeles i to - ta ut paven. kryddersmør fordeles rikelig over hummeren. Grillet hummer med urtesmør

Antibes; solens mat! Del 1.

 Råvarer som gir forsterket aroma til grønnsaker, til de mindre edle deler av kjøttet, og til fiskeslagene uten den store egensmaken
Scampi skritt for skritt. In som aldri før

Scampi skritt for skritt. In som aldri før

De små er deilige bare å dele på langs, fjerne paven og dampe et par – tre minutter. Dansk jomfruhummer, altså scampi, tilberedt sammen med flotte store kamskjell og servert med en deilig dansk hvitvin i den koselige byen Lønstrup, en halvtimes tid syd for Skagen
Scampi Thermidor skritt for skritt

Scampi Thermidor skritt for skritt

Svindelen består i å sette navnet scampi på oppdrettsreker fordi det er vanskelig å se forskjell når skallet er fjernet og rekene er kokt

Sitronmelisse

Bruk den i alle retter hvor sitron hører hjemme, bruk gjerne begge deler. Sitronmelisse er også mye brukt i retter med ål, sild, og hummer

Sitronmelisse

Bruk den i alle retter hvor sitron hører hjemme, bruk gjerne begge deler. Sitronmelisse er også mye brukt i retter med ål, sild, og hummer