Dele hummer på langs oppskrifter

Gratinert hummer

Gratinert hummer

Del hummeren i to langs, ved å legge hummeren flat med ryggen opp, bruke en skarp kniv og stikk den inn der hodet begynner og del hodet langs, så deler du resten av hummerenlangsetter
Mindre hummer i år sies det!

Mindre hummer i år sies det!

Rør i eggeplommene i halvparten av sausen, det gjør du fint den ene halvdelen av pannen. sett kniven mot haledelen og del hodet i to
Hummer med frisk mangosalat og trøffelaioli

Hummer med frisk mangosalat og trøffelaioli

Når hummeren er avkjølt deler du den i to ved å legge den ryggen og fører en stor og skarp kniv fra midten og ut mot halespissen, og deretter fra midten og fremover mot hodet
Coffele Soave BiB 2016 ♫♪ Hummer med basilikum !

Coffele Soave BiB 2016 ♫♪ Hummer med basilikum !

Hummerendeleslangs, fjern magen, som sitter like bak øynene. -Hestens sindige ro og langsomme tempo lar meg også bli kjent med vinmarkene en annen måte, og det gir meg en enda bedre forståelse av det komplekse jordsmonnet vi jobber med, forteller Alberto Coffele
Gratinert kongekrabbe ?

Gratinert kongekrabbe ?

(Se bilder lenger ned i innlegget) Kjøttet fra skulderen kan du dele opp å legge i skallene du får til overs

Lobster Thermidor, skritt for skritt!

Rør i eggeplommene i halvparten av sausen, det gjør du fint den ene halvdelen av pannen. Sett kniven helt inn mot hodet, og skjær ned gjennom skallet til du har delt halen i to like deler
Dampede hjerteskjell med hvitvin og sjalottløk

Dampede hjerteskjell med hvitvin og sjalottløk

Følg gjerne med daglige oppdatering av Just Another Food Story Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Skalldyrkraft/suppe

Skalldyrkraft/suppe

Trenger kun deles opp i passe store biter. Spar restene etter en skalldyrmiddag, det være seg reker/kreps/hummer osv for å bruke det som base til en god skalldyrkraft
3 Restauranttips i London

3 Restauranttips i London

Mektig, særdeles mørt kjøtt og intense smaker. En svært versatil vin å ha vinmenyen. Supergodt begge deler

Vår kveld på Svinepels Pop-up

Norsk hummer med fløte, knutekål og karse. Pop-up restauranter er noe relativt nytt restaurantfronten rundt i verden, det er altså både kult og trendy
Bærekraftig scampi? Norsk tull!

Bærekraftig scampi? Norsk tull!

Her kan du dele innlegget med andre. norsk hummer. Del alle scampiene langs, og ta ut paven og den sorte strengen
Asiatisk nudelsalat med LobNobs !

Asiatisk nudelsalat med LobNobs !

LobNobs kan du dele opp med hendene. LobNobs, høres ut som den inneholder lobster (hummer), samme måte som man skulle tro at

Kongekrabbe med blomkål & sitron ♫♥ STUDIO by Miraval 2018 ?

Ferdig kokt kongekrabbe deles mellom leddene, og langs. - STUDIO by Miraval er en introduksjon til Miravals verden, og fungerer som bindeledd mellom et sted, en historie, en kulturarv, en livsstil og ikke minst begeistringen for alle former for kunst – som alltid har spilt en stor rolle i Provence, ikke minst ved Château Miraval
Hummer og sjøkrepssuppe

Hummer og sjøkrepssuppe

Pynt med dill og purreløk, server med godt brød eller butterdeigskjeksDenne stavmikseren tålte skalldyr og det gikk fort også, egentlig skal man dele opp skallet i mindre biter men det gjorde ikke jeg og allikevel moste den skallet uten å gå varm