Jeg har laget tre deilige varianter av jordbærsyltetøy i det siste. Jordbær- og rabarbrasyltetøy smaker godt på brødskiva, boller, vafler og sveler etc, men er også herlig å bake med og bruke som fyll i gjærbakst, bløtkake og lignende
Deilig på smak og lettvint. I tillegg hadde vi selvsagt den vanlige bløtkaken med lys. Til fyll ble det sprøytet vaniljekrem inni cupcakesene som en liten overraskelse når du tok et tygg, så toppet med melkesjokoladeganache og strøssel
To lag = plass til deilig krem i midten. Fyll opp. Kaken, som i mitt hodet het Chilikake med sjokoladekrem og jordbær før den stod klar, ble pga for lite chili omdøpt til bløtkake
Se også bilder og lenker under til forslag til deilige kremer du kan fylle og dekorere kaken med. Her står du fritt mht fyll, det være seg syltetøy, bær, sjokoladekrem, vaniljekrem, fromasjfyll
Fyll og pynt kaken med krem og friske bær. Fyll og pynt. Pisk lys og tykk eggedosis av egg og sukker. Sikt i det tørre og bland forsiktig til en jevn deig
Fyll. Pisk lys og tykk eggedosis av egg og sukker. Sikt i det tørre og bland i forsiktig. Hell deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen
Pisk kremfløten til det andre fyllet til krem og smak den til med jordbærsyltetøy. Fyll 1. Fyll 2. Visp tykk eggedosis av egg og sukker (piskingen tar ca 20 min)