Ha i det våte, og rør sammen til en deig, rør så lite som mulig. Mens deigen hviler, lag fyll. Pensle med aprikossyltetøy, og legg epleskivene over kanten av deigstripene med den runde delen utenfor stripen
Her har jeg brukt 1 deig delt i 3. 1 porsjon horn deig. Relatert 1 porsjon horn deig. Horn kan man fylle med alt mulig godt, søtt eller salt, og faller som regel i smak hos de aller fleste
Mørdeig er en veldig artig deig å jobbe med. Her har jeg av en deig laget tre sorter kaker, henholdsvis sjokoladesmåkaker, finske pinner og småkaker med kanel
Her har jeg brukt 1 deig delt i 3. 1 porsjon horn deig. Relatert 1 porsjon horn deig. Horn kan man fylle med alt mulig godt, søtt eller salt, og faller som regel i smak hos de aller fleste
Denne deigen gir en myk og deilig mild innpakning. Så lenge du har en god grunnoppskrift til deigen, kan du fylle empanadasene dine med det hjertet begjærer
Eg brukte ei treskei og "ausa" deig ut på bakeplata. Blei 20 store rundstykker av ein posjon deig. Det er ikkje ofte eg bakar tre gongar på ei veka, og at eg lage samme oppskrifta har aldri skjedd før, men når eg fant denne, måtte eg prøva
Resultatet ble brownie deig kuler. Det skal bli en klissete deig som holder godt sammen. Så er det bare å nyte super gode, sunne og proteinrike brownie deig kuler
Ta deigen ut av kjøleskap, varm opp ovnen,. ta deig i ene spiseskje, skrap den av med den andre. Bland alt i kjøkkenmaskin, la gå til en løs deig, 5-10 min. Ta ut deigen og varm opp stekeovn til 250*
Derfor har jeg begynt å tilsette smak (fire typer frø, hasselnøtter og havsalt, revet ost) til en helt plain (og veldig god) deig, slik at alle blir fornøyde