Her er en nydelig rett hvor klippfisken er dampet i hvitvin ღ ღ. Klippfisk er saltet og tørket fisk, det er som regel torsk som blir brukt i produksjon av klippfisk
I stedet serverer jeg med dampet blomkål og brokkoli. Mariner godt utvannet klippfisk i en blanding av olivenolje, hvitløk og hvit pepper minst ett par timer - gjerne natten over
Legg fisken til sides i en bolle når den er ferdig dampet. 400g klippfisk (vannet ut i forveien). Lag hjemmelaget potetmos (porsjoner tilsvarende) samtidig som klippfisken dampen i 15min. 400g klippfisk (vannet ut i forveien)
Imens har du kokt de skrelte potetene, silt av og dampet dem tørre, før du moser dem. Klippfisk, olivenolje, creme fraiche, hvitløk, sjalottløk, laurbærblad, timian, melk og poteter er det du trenger til denne deilige retten
Ørret i basilikumsaus med dampet hjertesalat. Før bruk må klippfisken vannes ut. Jeg serverte fisken med Amadine poteter, en 'selskapspotet' som kan serveres med skallet på, en smakfull urtesaus og dampet hjertesalat
600 g utvannet klippfisk (fersk torsk kan også brukes, helst ryggfilet). Damp fisken i passe porsjonsstykker eller bak dem i stekeovnen med noen dråper
fjerne hvis klippfisken får et oppkok før skinn og ben fjernes. Mens klippfisken trekker ,. Tilsett klippfisk i biter i de dampede potetene og mos sammen, spe