Pisk kremfløten med vaniljesukker eller vaniljeessens i til krem og ha den i en bolle. Daim-is. Vend kremen og den stive eggehviten og eggedosisen forsiktig sammen til det blir én flytende ismasse
Kok opp kremfløten i en liten gryte. Og Daim, for litt ekstra krønsj. Når kremen har blitt tjukk tar du den ut av kjøleskapet og pisker den stiv med en håndvisp e
Hakk Daimsjokoladen og dryss den på toppen av kremen. Det går også an å pynte kaken med Daimkuler. Pisk kremfløten til luftig krem og smak til med vaniljesukker
Jeg kan virkelig anbefale denne bløte sjokoladekaken, som dekkes med pisket krem og hakket Daim. Mørk, klissete sjokoladekake - krem - karamellsjokolade
Bland eggekremen med kremfløten og mesteparten av daimen. Jeg har begynt å prøve ut en del lettere produkter, som mager kesam, kremfløte med mindre fett, sukrin osv