Dahl oppskrifter

DAHL

DAHL

Jeg fikk servert den indiske linsegryten Dahl av en venninne for en tid tilbake og det falt i smak. Jeg bestemte meg for å prøve å lage en oppskrift med egen signatur og jammen fikk jeg det til
Herlige kanelsnurrer

Herlige kanelsnurrer

God fredag alle sammen. -) nå er det snart helg. Kanskje du skal bake i helgen. Noen som har bursdag. Lyst til å spise noe godt men sunt
Sunn calzone og matprat

Sunn calzone og matprat

Først må jeg bare få si tusen takk for alle gode tilbakemeldinger i det siste. ) Det hadde jo selvsagt ikke vært noen blogg uten dere lesere og deres tilbakemeldinger
Avokadosuppe

Avokadosuppe

Oppskriften er frå kokeboka Miss Dahl’s frodige fristelser. Heisann. På sondag såg eg på programmet Hellstøm rydder opp hjemme, eg blei både
Helt himmelsk hyrdepai

Helt himmelsk hyrdepai

Prøv også denne hyrdepaien etter Sophie Dahls oppskrift. Denne hyrdepaien ble egentlig til som et resteprosjekt
Sildesalat

Sildesalat

Denne silesalaten er inspirert av Roald Dahls Skandinavisk sild.  . Spiser du sild blir du snill. Denne sildesalaten er enkel å lage og smaker vel så godt dagen etter
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Flotte foto av Guri Dahl. Et kjøkkenbibliotek må man ha. Gode kokebøker kan leses som romaner. De kan også leses som kulturhistorie
Marsipankake til sommerens sangkafe

Marsipankake til sommerens sangkafe

 Jeg har kjøpt en perleform hos Fru Dahl,så den måtte jeg prøve. Denne kaken bakte jeg til min søster. Hun skulle ha den med til sommerns sangkafe
Sophies Løksuppe.

Sophies Løksuppe.

Jeg begynte på oppgavene foran meg, men merket at blikket stadig ble dratt bort til kokeboka "Miss Dahl´s Voluptuous Delights"(Skrevet av modell Sophie Dahl, barnebarnet til Roald Dahl)
Prinsesstårta

Prinsesstårta

 Jeg  har kjøpt meg et nytt kakefat hos Fru Dahl,.  og fikk så lyst til å lage den Svenske Prinsesstårta
Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Johann Ingi Reynisson (Scandic Seilet, Molde), Joël Albin-Amiot (ambassadekokk), Pascal Lecamp (Business France), Tom Victor Gaustad (Strand restaurant), Franrikes ambassadør Jean-Marc Rives, Mariusz Salamon (Grefsenkollen), Carina Merieau (To Rom og Kjøkken, Trondheim) og Sissel Dahl, Frankrikes Turistråd
Denne jobbhelgen

Denne jobbhelgen

kål, omelettskinke, mager kesam, hakket løk og walden farms barbecue dressing. Ja da var denne helgen over