Jeg bruker alltid vanlig kokosmelk når jeg lager slike gryter eller supper - jeg synes lightvarianten smaker veldig lite, og det er jo kokossmaken som er digg
I dag prøvde jeg meg på min egen lille vri av kyllinggryte/suppemedcurry. Mamma lager supergode gryter/supper, så jeg krysset fingrene og håpte på at jeg hadde fått noen av smaksgenene
Thaisuppemedkylling og red curry. Ha sjalottløk, hvitløk, paprika og gulerøtter i en kasserolle sammen med litt smør og stek de på middelshøy varme et par minutter, tilsett currypastaen før du heller kokosmelk, vann og buljongterningen oppi og ingefær
i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også red curry paste. Hvis du liker sterk smak av chili, husk å supplere med både mer sitrongress, kaffirlimebåter og red curry/ - balansen er viktig
Ta så oppi curry paste, la det surre i noen minutter før du tar oppi kokosmelk og chilisaus. - Du har sitrongress, ingefær og limebladene oppi en gryte sammen med olje
Den grøne vert mykje brukt i lyse gryter og supper, og har meir grøn chili i seg. Bønner, linser, kylling, fisk, alle grønsaker, muligens med unntak av agurk og salat, går i ein curry
i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også red curry paste. Hvis du liker sterk smak av chili, husk å supplere med både mer sitrongress, kaffirlimebåter og red curry/ - balansen er viktig