Hvor sterk den blir avgjør du selv med bruk av mer eller mindre mengde curry pasta. 2 ss red currypaste. Tilsett red curry pasta i stekepannen og la det surre i 30 sekunder. Biffwok med red currypaste, kokosmelk og nudler ✿ 400 g ytrefilet av storfe. 2 ss red currypaste
Red CurryPaste er en våt krydderblanding med kremet konsistens. 4 ts rød curry pasta. Gni inn kotelettene med currypasta, 1/2 ts på hver side og fres dem litt på begge sider. 4 ts rød curry pasta
Thai Green CurryPaste er en våt krydderblanding med kremet konsistens. Green CurryPaste. 4-6 ts rød green curry pasta. Gni inn kotelettene med curry pasta, 1/2 ts på hver side. 4-6 ts rød green curry pasta
2 ss Green currypaste eller annen sterk paste du har. Stek currypasten i kjele i 1/2 dl av fettet som ligger øverst i kokosmelkboksen, i 2 minutter. 2 bokser kokosmelk 4 dl 2 ss Green currypaste eller annen sterk paste du har
Ha også de i pannen og hell over kraften, og carry paste/karripulver. Høns med currypaste og Crème Fraîche 19. 1/2-1 ts med currypaste, og eller kun pulver karripulver alt etter hvor sterkt man liker det (jeg er veldig glad i sterk smak, så jeg hadde 1 ts paste og rundt 1 ts vanlig pulver for å få mer farge)
Reker og scampi i en hot curry, og heten bestemmer du selv, i mengde og styrke på chili. Ha i foodprocessor/blender/stavmikser, sammen med koriander, kafirlimeblader, tomatpurè, grillet paprika, chili (med eller uten frø, frø gir sterkere curry) skrellet ingefær i biter, hvitløk hakket, olivenolje, fiskesaus, sesaolje og soyasaus
Slik lager jeg thai med min sterke currypaste. Nirus Thai med currypaste. 2-3 ss currypaste. Bland i currypaste, tilsett de øvrige grønnsakene etter hvert, steke i 2-3 min. 2-3 ss currypaste
Vegetarisk curry med røde linser – 2 porsjoner. 1 ss rød currypaste. Tilsett currypaste og ingefær, og la det steke videre i 1-2 min. 1 ss rød currypaste
Red currypaste etter hva smaksløkene og magan tåler. Da er det godt å kunne klinke til med mat fra særdeles sydligere breddegrader… En litt sterk curry med reker og mango, en smak av sommer og sol
Slik gjør du I en dyp panne har du i litt olje og tilsetter currypaste og tomatpure, bland godt og la surre mens du rører i et par minutter Kutt kyllingen i biter og ha dem i en panne med olje på middels varme