Curry curry nam nam oppskrifter

Curry curry lam nam!

Curry curry lam nam!

Hell grønnsakene over i currygryta og la det putre videre uten lokk i ca. Kjør ingefær, hvitløk, sjalottløk og chili til fin mos i en hurtigmikser
Curry curry lam nam

Curry curry lam nam

Oppskrift på Lise Finckenhagen si currycurry lam nam gryte finn du her. Indisk gryte, salat og heimelaga glutenfrie nanbrød vart lørdagsmiddagen denne veka
Blåskjell Curry Curry Nam Nam

Blåskjell Curry Curry Nam Nam

Det er en restaurant i Bergen som heter CurryCurryNamNam som serverer enkle og rimelige indiske og pakistanske retter
Thai curry

Thai curry

Nam, nam. Slik lager jeg thai med min sterke curry paste. Nirus Thai med curry paste. 2-3 ss curry paste. Bland i curry paste, tilsett de øvrige grønnsakene etter hvert, steke i 2-3 min. 2-3 ss curry paste
RED CURRY THAI CHICKEN SOUP

RED CURRY THAI CHICKEN SOUP

Nam, nam. Det viktigste for umami-smaken i denne retten er red curry. Curry pasta skal i likhet med tomatpuré alltid freses for å fjerne
THAI KYLLINGSUPPE MED RØD CURRY

THAI KYLLINGSUPPE MED RØD CURRY

Nam, nam. curry pasta, kyllingkraft uten tilsatt salt, og fra fiskesaus. i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også red curry paste
THAI KYLLINGSUPPE MED RØD CURRY

THAI KYLLINGSUPPE MED RØD CURRY

Nam, nam. curry pasta, kyllingkraft uten tilsatt salt, og fra fiskesaus. i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også red curry paste
Kylling red curry

Kylling red curry

gulrot, vårløk/purre, paprika, sukkererter, charlottløk3 fedd hvitløk1 chili3 ss red currypaste2 ss brunt sukker1 boks kokosmelk1/2 l kyllingkraftLimesaft fra en halv lime2 ss fiskesaus - Nam Pla3 limeblader - Kaffir1-2 ts spisskummin1-2 ts koriander1 dl thai basilikum (kan sløyfes)1 dl frisk korianderCashewnøtter. Del grønnsakene i jevnt store biterFres de i 5-6 minutter og tilsett så hvitløk og purre/vårløkTilsett curry, fiskesaus, kraft, limesaft og kokosmelkSmåkok i 5 min med limeblader og evt basilikumHa i kylling i biter og la det hele småkoke i ytterligere 10-15 minutter (dersom du velger scampi skal disse tilsettes kun et par minutter før servering)Smak til med evt mer curry, sukker, lime eller fiskesausStrø over grovhakket koriander og ristede cashewnøtterServer med nanbrød og basmatiris. 3 ss red currypaste

Kylling i red curry

gulrot, vårløk/purre, paprika, sukkererter, charlottløk3 fedd hvitløk1 chili3 ss red currypaste2 ss brunt sukker1 boks kokosmelk1/2 l kyllingkraftLimesaft fra en halv lime2 ss fiskesaus - Nam Pla3 limeblader - Kaffir1-2 ts spisskummin1-2 ts koriander1 dl thaibasilikum(kan sløyfes)1 dl frisk korianderCashewnøtter. Del grønnsakene i jevnt store biterFres de i noen minutter og tilsett så hvitløk og purre/vårløkTilsett curry, fiskesaus, kraft, limesaft, sukker og kokosmelkSmåkok i 5 min med limeblader og evt basilikumHa i kylling og la det hele småkoke i ytterligere 10-15 minutter (dersom du velger scampi skal disse tilsettes kun et par minutter før servering)Smak til med evt mer curry, lime eller fiskesausStrø over grovhakket koriander og ristede cashewnøtterServer med nanbrød og basmatiris 4 personer. 3 ss red currypaste
Raw Indisk Curry, perfekt sommermat!

Raw Indisk Curry, perfekt sommermat!

Stikk en tur innom Blended på Majorstuen, hun lager såååå god og nam rawfood. Jeg nyter helt klart mer rawfood sommerstid, og min raw indiske curry er så god at jeg gjerne lager den når jeg har venner på lunsj eller middag, og på mine retreater
Fylt paprika/squash og sunne muffins

Fylt paprika/squash og sunne muffins

Nam, nam. 1 ts hakket chili, 2 ts paprikapulver, 2 ts curry, salt og pepper. 1 ts hakket chili, 2 ts paprikapulver, 2 ts curry, salt og pepper
Asiatiske Nudelsupper

Asiatiske Nudelsupper

Så har du soyasaus, nam plah (fiskesaus), curry paste, ingefær og hvitløk, så kommer man langt for en billig penge
Indisk brødskive

Indisk brødskive

De smaker utmerket til sterke curry eller grønnsaksretter og lages gjerne i tandoor på restaurant og gatekjøkken men i hjemmet er det vanlig å bruke stekepanne
Gratinert kyllingform

Gratinert kyllingform

Spicy saus med red curry paste og chilli. Namnam. Gratinert kyllingform. Publisert 19. 11. 2014 kl. 13. 34Kategori
Torsk i karri

Torsk i karri

Tilsett red curry paste og bland godt. 400 gr torsk2 ss smør eller olje1 løk1 paprika1 boks lett koksmelk1 1/2- 3 ss rød curry paste (smak til)1 ss fishsauce (nam plah)3 ss lime saft1 ts sukker1 ts kaffir lime (tørket)1 dl cashewnøtter (kan sløyfes)1 kvast korianderSalt og pepper
Kyllingsuppe med tomat og søtpotet

Kyllingsuppe med tomat og søtpotet

Tilsett kjøtt, bønner, mais og curry paste. NAM. Til 2 -3 personer trenger du ½ grill kylling 1 søtpotet 6 dl kylling buljong 1 boks hakket tomat 1 boks bønner 1 rød paprika 1 gul løk 1 liten boks mais 1 neve koriander 1 -2 ts rød curry paste Slik gjør du. 1 -2 ts rød curry paste
Spicy fiskekaker med nudelsalat

Spicy fiskekaker med nudelsalat

Ha så i egg, pepper, skallet til en lime og currypasta. Til slutt har du i maisenamel. Litt sweet chili saus på kanten – Nam