Ingredienser til glasuren. skall av en liten sitron. skall av en liten sitron. Ingredienser til cupcake røren (for 24 cupcakes). 2 ss sitronsaft. 2 ss sitronsaft
Muffins er opprinnelig et måltid (a’la frokostmuffins med grovt mel eller eggbasert røre) mens cupcakes er en søt kake for en person med fint mel og gjerne glasur
Alle cupcakes ser best ut når man bruker sprøyteposer, gjerne med tut, for å fordele glasuren. Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Jeg har her valgt å glasere kun med melisglasur smaksatt med sitron. ♥ sitronsaft. Glasur. Alle cupcakesoppskrifter kan brukes for å lage mini cupcakes, men det lønner seg å nedskalere oppskriftene, så det ikke blir altfor mange kaker
Kaken smaker syrlig av sitron og er utrolig god med den søte/syrlige melisglasuren på toppen. Glasur. Oppskriften under er hentet derfra men står der som en cupcake variant, mens jeg har lagd den i brødform og lagt til valmuefrø i oppskriften
Royal icing er rett og slett bare eggehvite, sitron og melis. Heldigvis hadde jeg en Toro glasur liggende i skuffen som jeg brukte, og blandet med litt mykt smør
Lag en deilig sitronglasur ved å blande sammen følgende ingredienser. Igår hadde jeg så utrolig lyst på noe med sitron smak, Jeg elsker Starbucks Skinny Lemon & Poppyseed Muffin