Frost så cupcakesenemed oreofrostingen, og sprinkle over litt sjokoladesaus. De har Oreo kjeks både i bunnen og i frostingen, i tillegg til å være fylt med hjemmelaget sjokoladesaus
en liten kartong med kokosmelk. For å lage røren legg alle tørre ingrediensene, unntatt sukker, i en bolle og alle våte ingrediensene i en annen bolle sammen med sukker
Oppskriften dere skal få av meg i dag er mørke sjokoladecupcakesmed bjørnebærsaus i tillegg til bjørnebær/vaniljeyoghurt (fra Yoplait), som gjør cupcakesene saftige
Jeg ønsker dere en fantastisk dag videre, og avslutter med disse fantastiske og sanne ord. Men nå til dagens fristelse som er en deilig yoghurt iskrem, supergodt nå i denne varmen og så lett å lage
Dagens fristelse er noen deilige, friske cupcakes som er laget med kulturmelk og deilige fersken. Og den flotte hotel-rommet som jeg fikk av en av mine lesere ( Marianne ) som jobber på Quality hotel waterfront med den fine utsikten