Så idag valgte jeg derfor å prøve igjen med gulrot cupcakes. Gulrot cupcakes275 g sukker2 dl solsikkeolje4 egg2-3 raspede store gulrøtter (mer eller mindre)225 g mel2 ts bakepulver1 ts kardemomme1 ts kanel1 ts kakaoVisp sammen sukker, egg og olje til den blir luftig. Hell røra i cupcakes former og stek de i 25 min i 180 C. Frosting (funnet fra et gammelt utklipp fra Hjemmet)200 g kremost naturell5-7 dl melis1 dl smør2 ts vaniljesukker Rør sammen glasuren til den blir jevn og kremig Ta cupcakene ut av ovnen og la de avkjøle seg før du legger på glasuren
Sprøyt kremet etter ønske ut på kalde cupcakes. Fyllet kan blandes inn i kremen. Jeg bruker en isskje som gjøre det enkelt, uten søl og at alle blir like
Legger den andre delen av cupcaken på der igjen, og avslutter med krem på toppen. Jeg bruker idag disse super søte “jar” (Glass m/lokk) som jeg kjøpte på Ski Storsenter på kremmerhuset
Er det en ting jeg har slitt med å sunnifisere så er det smørkrem med sjokoladesmak. Men i kombinasjon med en mektig sjokoladecupcake klarer denne sunne saken nesten å konkurrere, men bare nesten
Ta fram mel og kremfløte. Idag er det cupcake kurs i Sandnes, og i morgen er det Stavanger som står på tur, og på fredag & lørdag er det Cupcake kurs i vakre Bergen
Kok forsiktig opp kremfløte/vispgrädde i en kasserolle/kastrull. Chocolate-chip cupcakes. Tilsett resten av ingrediensene og visp til alt er blitt en fin og len krem