"A bucket full of joy". Pisk eggehviter, sitron og salt (og evt tartari)på høy hastighet i en mikser. Tartarien bruker jeg fordi det stabiliserer eggehvitene og gjør dem ekstra luftige
2 ss lønnesirup1,5 dl kremfløte115 g lysebrunt sukker (eller hvitt og brunt)en klype vinstein (cremeoftartar) (kan sløyfes)6 ss vann185 g pekannøtter, hakkketPekannøtter til pynt
Fyll4 eggeplommer1 boks Tørsleffs kondensert melk1/2 boks creme fraiche 1 1/4 dl lime juiceVisp eggeplommene lett ha i kondensert melk og creme fraiche, rør blandingen godt. Marengs2 eggehviter170 g sukker1 dl glukosesirup2 ss vann1/4 ts kremortartari(creamoftartar)Saften av 1/2 limeBland alt i en bolle og visp med en mikser over vannbad. 1/2 boks creme fraiche