Lag hvit saus ved å røre sammen cremefraiche, melk, parmesan, salt og pepper. Det er noe av det beste jeg vet… Spesielt når kjøttsausen får stå på kok på kjøkkenet i flere timer å det bare lukter fantastisk i huset
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Det er en “annerledespizza” uten ordinær tomatsaus, men med CremeFraiche på bunnen. Gå dit for oppskrift på bunn og tomatsaus, evt rømmedressing om du ønsker det (heeelt nederst på siden)
Saus til kylling gjør kyllingen ekstra god. Saus til kylling hører med på en nystekt kylling. Det finnes en haug med sauser man kan lage, og her presenterer jeg to forskjellige gode sauser som passer godt til kylling
Ha litt smør/olje på stekepannen eller bruk en gryte, surr løken og vårløk til de begynner å bli myke, tilsett rosmarin og hell over cremefraiche, kremfløte og la dette surre sammen et par minutter mens du smaker til med soya, kyllingfond, salt, pepper, gele
Legg den til side og hold den varm, mens du lager sausen. Saus. La sausen koke ett par minutter. Nydelig rett, med fjellørret og friske grønnsaker fra Bama
ett cremefraiche. SAUSEN. Ha alle ingrediensene til sausen i gryten sammen med sky/vann og kok opp. 2-3 dl lett cremefraiche. 1 ts soyasaus. 1 ts soyasaus
Hell i hvitvin og vann, smuldre i fiskebulongterning og rør inn cremefraiche. En veldig god lakserett med litt syrlig saus, en lakserett som lages på kort tid og den lages kun på stekepannen, enklere blir det ikke