Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet vi ikke vil spise må ut før du bruker stavmixeren
denne herlige sausen passer godt til kylling, kalkun og hvit fisk. smelt smøret i en kasserolle, la så eple,karri, sjalottløk og hvitløk putre litt til eplet begynner og bli mykt
Belgfrukter generelt er også noe vi bør spise mer av siden de holder oss mette lenge, har et lavt kaloriinnhold, er rike på mineraler som jern og folat og er en god kilde til proteiner
Du kan fint lage melkefri fiskesaus ved å bruke kokosmelk framfor creme fraice, og valgfri melk. Mitt valg av tilbehør falt på stekte potetbåter, brokkoli, gulerøtter og verdens beste krema fiskesaus
Visp sammen creme fraice, melk, salt, pepper og pressa kvitløk om du ønsker det. Gratengen gir fra seg saus, så noko ekstra saus eller dressing på sida er ikkje nødvendig