Creme fraiche saus med sennep oppskrifter

Saus til kylling

Saus til kylling

Saus til kylling hører med på en nystekt kylling. Bland så inn crème fraîche og smak tl med pepper og salt
Økologisk nyttår for to!

Økologisk nyttår for to!

creme fraiche. Grunnlaget til sausen har fått steke med. En god kraft til sausen koker du på kyllingvingene og
Verdens beste kylling - helt sant!

Verdens beste kylling - helt sant!

Ha i hvitvin og la det koke litt inn, ha så i sennep, fløte og creme fraiche. Smak til med salt og pepper og hell sausen over de ferdige kyllingfiletene før servering
Svartkål med koteletter

Svartkål med koteletter

Til kotelettene bruker vi sennep, sopp, sjalottløk, rosmarin, salt og pepper, og creme fraiche eller fløte
Dip

Dip

Dip lages med basis i rømme, creme fraiche, melk, yoghurt, majones, myk ost eller bønner og er et fast innslag til amerikanske småretter
Hvordan lage din egen påskesild.

Hvordan lage din egen påskesild.

Eddik, sennep, creme fraiche og sukker røres sammen og helles over silda. creme fraiche eller rømme. I nærmeste supermarkedet kan man finne ferdig saltet eller marinert sildefileter som man selv kan legge i vann eller melk for så å lage verdens beste saus eller marinade til
Tilbehør til kalkun

Tilbehør til kalkun

Spe med kraft og tilsett appelsinsaft, creme fraîche, finhakket rød chili, appelsinskall og smak til med salt og pepper
Handleliste uke 25

Handleliste uke 25

Fiskesaus. Jeg bruker en del hvitløk og chilli, dette kan sløyfes og erstattes med urtekrydder el. Grov sennep
Saus til røkt laks og ørret

Saus til røkt laks og ørret

Denne sausen smaker fantastisk til røkt ørret og laks. 1 ts dijon sennep. 1 ts dijon sennep. Denne sausen smaker fantastisk til røkt ørret og laks
Kremet gryterett med svinekjøtt

Kremet gryterett med svinekjøtt

Noe litt kraftig å varme seg på med en god og fyldig saus. Jeg hadde i bittelitt sukkerkulør på slutten for jeg hadde fått for meg at sausen skulle være en anelse mørkere
Påskelam

Påskelam

Lammelår vert ofte servert med poteter, saus og grønsaker, men i dag får du oppskrift på ein ny vri på lammetilbehøret